Gullhaugen hyttefelt

Gullhaugen tomteområdet ligger i et flott, rolig og idyllisk seterlandskap. Fra området er det utsikt mot storslått natur som gir et flott utgangspunkt for naturopplevelser sommer som vinter. Det ligger gode fiskemuligheter på hele Fåvangfjellet, og det er gangavstand til hele syv forskjellige fiskevann.

Av turmuligheter kan nevnes Svangkampen, Svarttjønnet, Holmtjønnet, Djupedalskampen eller Høgtinden med sine 1195 meter over havet. Det finnes mange store og små topper i området som kan bestiges, og om du ønsker å bruke sykkel, så er det fine områder som passer utmerket til det.

Dette er et område som flere og flere har fått øynene opp for, mye på grunn av den mangfoldige naturen i området, og den idylliske og rolige beliggenheten, samt kort vei (ca. 2,5 mil) til Kvitfjell Alpinanlegg for de som ønsker å stå alpin.

Tomtene

Eiertomter på i underkant av 1 mål, noe skrånende mot sørvest, god solgang. Tomtene består i dag hovedsakelig av lyng og lave grantrær. Inkludert i prisen er adkomstvei, graving/planering av tomt, støpt plate, strøm, privat vann- og avløp. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon om den enkelte tomt, samt hvilke hyttemodeller som kan være aktuelle.

Tomtene ligger i et område som er avsatt til spredt fritidsbebyggelse og kan bebygges med tillatt bruksareal inntil 120 m² BRA. Det tillates kun en hytteenhet per tomt og tomtene selges som selveier tomter. Med dette forutsettes det at bygging på tomt igangsettes innen tre år fra tomtekjøp. Alle tomtene kobles til et privat vann- og avløpsanlegg, og det vil bli ført strøm inn til tomteområdet. Utbygger etablerer en privat vei inn til tomtefeltet. Reguleringsplan for Gullhaugkamp H15 (PlanID 0520201502) er gjeldende plan for området.

Stenumgård Bygg AS har en opsjonsavtale med grunneier på tomtene så tomtene overskjøtes direkte fra grunneier til kjøper. Deretter lages det en avtale om oppføring av hytte mellom tomtekjøper og Stenumgård Bygg AS.

Gullhaugen tomtekart

For mer informasjon om hver enkelt tomt – trykk på tomtenummeret på kartet. 

Ledige tomter

Solgte tomter

Last ned:

Last ned prospekt

Adkomst

Fra E6 sørfra så ta av ved Krekke.
Følg skilting mot Goppollen (FV 375).
Kjør så oppover Søre Goppollvegen helt til du kommer opp til en bom.
Kjør så rett frem etter bommen, følg Goppollvegen innover i ca. 7 km til du får Sportskapellet på høyre side.
I første krysset etter kapellet, ta opp til venstre
Etter ca. 200 meter vil du få hyttefeltet på høyre side.

Parkering

I henhold til reguleringsplanen skal det opparbeides minst to parkeringsplasser pr. tomt. Dette arealet tillates ikke bebygd.

Kjøreavstand

Dagligvarehandel: 18 km
Kvitfjell: 23 km
Hafjell: 38 km
Oslo: 234 km
Trondheim: 308 km

Ta kontakt for å be om visning

Ta kontakt på telefon eller e-post for å avtale visning, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.