Tømrer

Drømmer du om et sted hvor du kan få en pause fra hverdagen? Stenumgård Bygg AS fører opp bygg i forskjellige stiler og størrelser, helt etter ditt ønske.

Stenumgård Bygg AS hjelper deg med å realisere dine byggeplaner – enten du vil føre opp ny bolig/fritidsbolig eller nærings- og landbruksbygg.

Vi bygger etter dine spesifikasjoner, enten du vil ha en liten hytte på fjellet eller nye kontorlokaler.

Har du en bolig med for få soverom, eller manglende baderom? Stenumgård Bygg AS utfører ombygging og påbygg på eksisterende bygg. Vi kan også bistå med tegninger og planlegging av tilbygget/ombyggingsprosessen.

Eier du et gammelt bygg som har forfalt med årene? Stenumgård Bygg AS utfører rehabilitering av alle typer bygg. Vi tar på oss omlegging av tak, legging av gulv, utskiftning av kledning, utskiftning av vinduer og dører samt utskiftning av andre eldre eller ødelagte deler.

Stenumgård Bygg AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Stenumgård Bygg AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.