Bergtatt – et nytt og moderne hyttekonsept

Bergtatt - et moderne hyttekonsept

Ny og moderne hytte

Bergtatt består av miljøvennlige bygningsmaterialer, som stående trekledning i malmfuru. Materialene har farger som er mørke og avdempet med god tilpasning til tomt og omgivelser. Hytten er tenkt utført med trebelagt saltak. Kledning og tak vil raskt få en fin grå patina som passer fint inn i fjellandskapet. 

Uteopphold er lagt til gavl mot sør/vest. Prosjektets møneretning er lagt langsetter kotene for å tilpasse seg tomtenes karakter i størst mulig grad med tanke på topografi, adkomst, samt sol- og utsiktsforhold. 

Med sin enkle volumoppbygging, naturlige materialer og plassering på eiendommen vil tiltaket fremstå som godt tilpasset til både landskap og omgivelsene for øvrig. Bergtatt konseptet kommer i flere forskjellige størrelser og kan speilvendes i alle himmelretninger for å utnytte tomtens potensiale til det fulle.

Det er også utviklet et anneks i samme formspråk og utførelse. Annekset inneholder stue, bad, skibod, hems og garasje. 

- Logg Arkitekter

Malm 100

Bruksareal

99,2 m²

Bebygd areal

140,4 m²

Malm-serien er moderne hytter med et spennende formspråk. Malm 100 har en praktisk planløsning, med tre gode soverom på hovedplan, bod med egen inngang og to bad. Det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. Hytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord og sofagruppe. Midtpunktet i oppholdsrommet er en flott peis som omrammes av store vindusflater. Med unntak av hovedsoverommet og badene har alle rommene høy himling og skråtak, som gir hytta en helt spesiell romfølelse. Malm 100 har også en romslig hems, med plass til både et ekstra soverom og en bod. 

Malm 84

Bruksareal

83,5 m²

Bebygd areal

120,4 m²

Malm 84 er den minste hytta i serien, men den har alle de samme praktiske løsningene som storebroren. Hovedplan har to bad, det ene er tilknyttet et av de tre soverommene og en bod med egen inngang fra ute. Den åpne kjøkken- og stueløsningen gir god plass til et romslig spisebord og en hyggelig sofagruppe. Malm 84 har også den samme høye himlingen og skråtak i nesten alle rom. Sammen med de store vindusflatene gir dette en åpen og luftig følelse i hele hytta. Med en romslig hems får du plass til både et ekstra soverom og bod. 

Plan- og fasadetegninger

Malm 50 - Anneks

Malm-serien har et tilhørende anneks med skibod og plass for biloppstilling. Annekset har et godt oppholdsrom og et eget bad, og med en hems over gir dette ekstra plass for å kunne invitere venner og familie på hytta. Annekset følger de samme spennende linjene som hyttene i Malm-serien, og har også store vindusflater og skråtak for den gode romfølelsen.

Bruksareal

50,0 m²

Bebygd areal

61,0 m²

Plan- og fasadetegninger

Ta kontakt for mer informasjon

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon om Bergtatt-serien, eller fyll inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg innen kort tid.