Om oss

Teamwork tannhjul

Stenumgård Bygg AS ble etablert i 2012, og har siden den gang vært i stadig vekst. Vi er i dag 35 ansatte som driver med nybygg av boliger, leilighetsbygg, fritidsboliger og landbruksbygg i Innlandet. Vi har kontor og lager i Fåvang sentrum samt en produksjonshall i Ringebu til produsering av elementer. 

 

Vi arbeider uavbrutt for å ivareta menneske- og arbeidstaker rettigheter i hele vår verdikjede. Vi er opptatt av å utvikle produkter og tjenester vi kan være stolte av, som holder høy standard, og som er laget under gode arbeidsforhold der både menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø er ivaretatt

Vi er en mellomstor bedrift med stort fokus på at vi er et team, og at vi bistår hverandre når og hvor det måtte være nødvendig for å holde hjulene i gang. Hos oss er alle ledd en viktig brikke for at sluttresultatet på våre prosjekter skal bli av høy kvalitet. Her ønsker vi hverandre godt og alle bidrar til at vi kan levere på våre prosjekter.

Stenumgård Bygg AS er en totalentreprenør innen byggebransjen og vi kan hjelpe deg med søknadsarbeid, tegninger, grunnarbeid, forskaling og tømrerarbeid. Vi har et tett samarbeid med erfarne elektrikere og rørleggere, og med egen elementproduksjon er vi en effektiv totalentreprenør innen byggebransjen.

For oss er det viktig at tiltakshaverne får byggedrømmene sine oppfylt, og vi gjør det vi kan for å finne løsninger som passer deg som kunde. Vi bygger derfor både arkitekttegnede og egentegnede boliger og fritidsboliger. Vårt hovedfokus er at kunden skal bli fornøyd, og vi har derfor tett oppfølging med våre kunder under byggeprosessen. Vi kan komme på befaring, og tegne opp et uforpliktende pris- og leveransetilbud.

 

Vi har gode referanser!