Om oss

Stenumgård Bygg AS ble etablert i 2012, og har siden den gang vært i stadig vekst. Vi er i dag 30 ansatte som driver med nybygg, tilbygg og restaurering av boliger, fritidsboliger og landbruksbygg i Oppland og deler av Hedmark. Vi har kontor og lager i Fåvang sentrum, egen elementhall i Fåvang og nå en nyetablert elementhall i Ringebu. Stenumgård Bygg er medlem av HIBA hus og bygger hus og hytter for HIBA i Oppland og Hamar i Hedmark. 

Stenumgård Bygg AS er en totalentreprenør innen byggebransjen og vi kan hjelpe deg med søknadsarbeid, tegninger, grunnarbeid, forskaling og tømrerarbeid. Vi har et tett samarbeid med erfarne elektrikere og rørleggere, og med egen elementproduksjon er vi en effektiv totalentreprenør innen byggebransjen.

For oss er det viktig at tiltakshaverne får byggedrømmene sine oppfylt, og vi gjør det vi kan for å finne løsninger som passer deg som kunde. Vi bygger derfor både arkitekttegnede og egentegnede boliger og fritidsboliger. Vårt hovedfokus er at kunden skal bli fornøyd, og vi har derfor tett oppfølging med våre kunder under byggeprosessen. Vi kan komme på befaring, og tegne opp et uforpliktende pris- og leveransetilbud.

Vi har gode referanser!