- for deg som drømmer om noe mer

Tenk deg ei hytte som bare er mer. Mer utsikt. Mer eksklusive detaljer. Mer kvalitet i materialer. Mer høyde under taket med mindre avtrykk i landskapet. Ei hytte som er mer deg.

Slik er Bergtatt. En moderne, nytenkende hytteserie fra Stenumgård Bygg. For deg med høye forventninger til kvalitet, design og bruk – og en enkel, kostnadseffektiv byggeprosess. Lyst til å lese mer? 

Bergtatt 140

Previous
Next

Bergtatt 140 er flaggskipet, med størrelsen og de ekstra løsningene som virkelig viser frem kvalitetene ved Bergtatt-designet: En åpen stue-/kjøkkenløsning med nedtrapping, høy himling og skråtak for den helt spesielle romfølelsen med luft og lys, og en eksklusiv kjøkkenøy med gode lagringsmuligheter og stor benkeplass.

 

Bergtatt 140 har ellers god plass til et stort spisebord og sofagruppe, og alle kan samles rundt peisen i stuen for den lune hyttefølelsen, mens de store vindusflatene slipper lyset og utsikten inn. Denne modellen har fire romslige soverom, to store bad (ett i tilknytning til hovedsoverommet), godt med garderober i entreen, og en stor og romslig bod i tilknytning til inngangspartiet – også med inngang utenfra. Det finnes også en hems med ekstra rom og lagringsplass, i ikke målbart areal. Bergtatt 140 er det beste vi har. Verken mer eller mindre.

 

Bergtatt 125

Previous
Next

Et lite knepp ned i størrelse finner du Bergtatt 125, med identisk stue-/kjøkkenløsning som storebroren, med nedtrappingen mot stue. Du finner fortsatt den høye himlingen, store vindusflater og en flott peis.

Denne hytta har også fire soverom og to bad, hvor det ene er tilknyttet hovedsoverommet. Du finner selvsagt også en
praktisk bod med tilgang fra både ut- og innsiden av hytta. En hems gir ekstra tilgang til rom og lagringsplass, i ikke
målbart areal.

Litt mindre, men en like stor opplevelse

Bergtatt 100

Previous
Next

Bergtatt 100 har fortsatt størrelsen og de ekstra løsningene som viser frem kvalitetene ved Bergtatt. Det begynner med samlingspunktet for familie og venner: Den spesielle peisen, rammet inn av store vindusflater

Du finner tre soverom av god størrelse på hovedplanet, to lekre bad, hvor det ene er tilknyttet hovedsoverommet. I tillegg finnes en praktisk bod med egen inngang utenfra. Den åpne kjøkken- og stueløsningen har ellers god plass til et stort spisebord og sofagruppe. 

Med unntak av hovedsoverommet og badene har alle rommene denne høye himlingen og skråtakene, som gir luft og lys og en deilig romfølelse. Og ikke glem den romslige hemsen, med fleksible bruksmuligheter og bod. 

Bergtatt 100 er litt mer.

 

Bergtatt 84

Previous
Next

Den minste hytta i serien er like stor på de gode løsningene, materialvalg og kvaliteten som de andre. Den ekstra høye himlingen, skråtakene og store vindusflatene gjør at rommene føles like åpne og luftige til tross for litt færre kvadratmeter å boltre seg på. 

På hovedplanet finnes tre soverom og to lekre bad, hvor det ene er tilknyttet hovedsoverommet. I tillegg finnes en praktisk bod med egen inngang utenfra. Den åpne kjøkken- og stueløsningen har god plass til et større spisebord og en komfortabel sofagruppe. 

I tillegg kan Bergtatt 84 by på en romslig hems med fleksible bruksmuligheter og bod. 

Litt mindre i størrelse, men ikke mindre smart. 

Bergtatt 50

Previous
Next

Bergtatt-serien rommer også en tilhørende anneksløsning, med skibod og plass til bilparkering.

Men annekset har i tillegg et godt oppholdsrom og bad, som kombinert med den praktiske hemsen gir ekstra plass for å invitere venner og familie på hyttebesøk. 

Bergtatt 50 følger de samme spennende linjene som de øvrige modellene, med store vindusflater og skråhimling for den store romfølelsen. 

Når dere trenger litt mer plass. 

Referansebilder

Previous
Next