PROSESSEN

 

 

Drømmefasen

De fleste bruker god tid på å sondere mulighetene før de bestemmer seg for hytteleverandør. Du finner god informasjon på nettet, men vi anbefaler å ta kontakt for rådgivning og dra på visninger.

Vi bistår med tips og råd til alt fra plassering av hytten på tomten til mulige planløsninger og materialevalg.

 

Første møte

Du bygger hytte mest sannsynlig bare én gang i livet – vi lever av og for å bygge kvalitetshytter. Vår erfaring og kompetanse kommer godt med i planleggingsfasen i tett dialog med kunden. Vi bistår til å finne de beste løsningene for din hyttedrøm og tomt.

 

Tegninger

Etter første møte utarbeider våre dyktige kolleger planer og tegninger i henhold til dine ønsker.

 

Tilbud

Når du har gått gjennom og godkjent planer og tegninger utarbeider vi et pristilbud på ditt prosjekt. Vi sender deg pristilbudet sammen med en detaljert leveransebeskrivelse, slik at du aldri er i tvil om hva som inngår i tilbudet.

 

Kontraktsmøte

Nå er alt klart til å formalisere hyttedrømmen din. Sammen går igjennom kontrakten punkt for punkt og avklarer eventuelle spørsmål og dato for byggestart.

 

Byggesøknad

Vi er ansvarlig søker for ditt prosjekt og tar ansvar for at alle regler og bestemmelser blir fulgt.

 

Møte før oppstart

Nå har det gått litt tid siden dere først fikk ferdige tegninger og planer. Kanskje har det dukket opp funderinger rundt enkelte løsninger, eller dere ønsker å gjøre endringer/justeringer. På dette møtet avklarer vi det siste i detalj, før vi setter prosjektet i produksjon. På dette møtet får du også tildelt en byggeleder som du vil ha dialog med gjennom prosessen og som vil sørge for at hyttedrømmen din blir realisert med best mulig kvalitet.

 

Byggestart og byggeperiode

Byggestart skjer i henhold til det som er avtalt i kontrakten. Byggeleder kontrollerer og dokumenterer arbeidet som utføres og holder deg oppdatert underveis i prosessen. Byggeleder koordinerer også alle underleverandører som elektriker, rørlegger, murer, og sørger for sikker og god framdrift i prosjektet.

 

Overlevering

Du og byggeleder møtes og går gjennom hytta sammen. Ved overlevering mottar du utfyllende FDV-dokumentasjon som vil hjelpe deg å ivareta hytta.

Nå er hyttedrømmen realisert!